Algemene voorwaarden

 

Betaling

 1. Er kan alleen in Euro's worden betaald. Na het plaatsen van uw bestelling verschijnt op uw scherm een bevestiging met betalingsinstructies, die u dient uit te printen en exact dient op te volgen.
 2. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij uw bestelling zo spoedig mogelijk.
 3. We houden uw bestelde artikelen 1 week gereserveerd. Mocht het bedrag na deze week nog niet zijn bijgeschreven op onze bankrekening, dan beschouwen wij uw bestelling als geannuleerd.
 4. Betalingen worden voltooid via Ideal of vooruitbetaling of één van de andere betaalmogelijkheden in de webshop.

 

Klachten

De artikelen worden door ons zorgvuldig gecontroleerd, voordat ze worden verzonden. Indien er desondanks toch een artikel met gebreken bij de klant aankomt of dat u toch een foutief artikel van ons heeft ontvangen, dient u dit binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling, te melden.

Dit kan per e-mail: info@nooitmeerstrikken.nl

Wij zullen dan in goed overleg met u tot een voor beide partijen passende oplossing zien te komen.

 

Retourzendingen

 1. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd, indien hiervoor schriftelijke toestemming door Nooit meer strikken is verleend.
 2. Retourzendingen ontheffen koper in geen enkel opzicht van betalingsverplichtingen, tenzij de koper en Nooit meer strikken daarover schriftelijke afspraken hebben gemaakt.
 3. Stuur deze artikelen dus nooit retour zonder voorafgaand overleg.

 

Levering

 1. De hoogte van verpakkings-/administratie en verzendkosten worden op de website vermeld. Kosten voor levering naar het buitenland kunnen hiervan afwijken.
 2. Bestellingen worden uitsluitend verzonden na ontvangst van betaling.
 3. Bestellingen binnen Nederland kunnen ook na afspraak worden afgehaald.
 4. Artikelen die niet op voorraad zijn, tijdelijk niet leverbaar of niet langer deel uitmaken van het leveringsassortiment, worden niet automatisch nagezonden.
 5. Al onze artikelen worden degelijk en zorgvuldig ingepakt, als dit tijdens verzenden toch beschadigd is Nooit meer strikken hier niet voor aansprakelijk.
 6. Bestelde artikelen worden geheel voor risico van de klant verzonden met Post NL. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel zoek raken van de verzonden post/pakketten. Ook eventueel te laat ontvangen post/pakketten zijn eigen risico i.v.m. de soms trage afhandeling bij Post NL.
 7. Voor 15.00 besteld is in 99% van de gevallen de volgende dag in huis, het kan voorkomen dat Post NL later levert of vertraging heeft bij/door feestdagen.

Foto's
Alle foto's op onze site zijn eigendom van Nooitmeerstrikken en door ons zelf gemaakt. Gebruik van deze foto's is daarom ook niet toegestaan.

 

© 2021 - 2024 Nooit meer strikken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel